Antena Meniu Search
x

Video Podul Grant, închis pentru reabilitare. Șoferii au circulat bară la bară, în această dimineață, iar haosul din trafic ar putea dura aproape doi ani

A fost nebunie în traficul din București. Şi nu doar pentru că e luni şi plouă. De astăzi, podul Grant este închis pentru reabilitare, iar lucrările ar putea dura până la primăvară. 

de Redactia Observator

la 16.10.2023, 12:55

Vezi și

Circulaţia vehiculelor pe Podul Grant, pe sensul de mers dinspre Calea Crângaşi către Strada Turda, a fost restricţionată începând din noaptea de duminică spre luni, ora 24,00, pentru efectuarea de lucrări de reabilitare.

Până la finalizarea acestora, circulaţia se va realiza pe trasee alternative prin Şoseaua Virtuţii - Splaiul Independenţei, respectiv Calea Crângaşi - străzi adiacente - Calea Giuleşti, a informat Primăria Capitalei, vineri, prin intermediul unui comunicat de presă. Locurile de parcare de sub Podul Grant au fost dezafectate, iar pe durata lucrărilor nu va fi permisă staţionarea şi oprirea autovehiculelor, a precizat municipalitatea.

"Pentru fluidizarea traficului în zonă, Brigada Rutieră, Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti, Poliţia Locală a Sectorului 1 şi Poliţia Locală a Sectorului 6 vor avea echipaje atât în intersecţiile principale, cât şi în zonele alternative care vor prelua traficul rutier. Precizăm faptul că în prezent bretelele pasajului sunt deja restricţionate pentru realizarea lucrărilor de reabilitare", a transmis PMB.

Lucrările pe un singur sens de mers, pe jumătate de pod, vor dura până în martie 2024. Constructorul a anunțat, însă, că în cazul în care vor descoperi și alte pșrobleme ale podului, acest termen s-ar putea prelungi. Lucrările vor dura, cu totul, aproape doi ani și se ridică la valoarea de 65.000 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Podul Grant, închis pentru reabilitare. Șoferii au circulat bară la bară, în această dimineață, iar haosul din trafic ar putea dura aproape doi ani