Antena Meniu Search
x

Podul Unirii din Alba Iulia, închis pentru că este periculos pentru pietoni

S-a închis Podul Unirii! Construcţia modernă inaugurată de Centenar în Alba Iulia e un pericol pentru pietoni. Când dă îngheţul, podul pietonal devine patinoar. Aceeaşi situaţie a fost şi anul trecut. Însă, atunci, abia fusese inaugurat, iar măsura închiderii nu pica bine.

de Redactia Observator

la 12.12.2019, 21:19

Vezi și

S-a închis Podul Unirii! Construcţia modernă inaugurată de Centenar în Alba Iulia e un pericol pentru pietoni. Când dă îngheţul, podul pietonal devine patinoar. Aceeaşi situaţie a fost şi anul trecut. Însă, atunci, abia fusese inaugurat, iar măsura închiderii nu pica bine. Iarna aceasta, autorităţile locale au decis să nu mai rişte. Şi au restricţionat accesul dimineaţa şi noaptea.

Pe podul transformat în patinoar, chiar şi pentru un adult, proba de echilibristică se poate termina dureros. 

Acest bărbat îşi ia copilul în braţe. Părintele rezistă cu greu în picioare, abia după ce se refugiază pe marginea din sticlă, ţinându-se de balustrada metalică. 

Podul Unirii arată spectaculos, doar că e periculos. Stratul de gheaţă se depune negreşit pe scândurile din lemn. 

Podul Unirii a fost inaugurat de Centenar. Face legătura între Monumentul Unirii şi Catedrala în care au fost încoronaţi Regele Ferdinand şi Regina Maria. La fel s-a circulat pe el şi iarna trecută. 

De teamă că ar putea avea loc accidente grave, autorităţile locale au decis ca în acest decembrie să spună "Pe aici nu se mai trece!". Cel puţin nu în sezonul rece. 

Chiar dacă banda Poliţiei Locale interzice accesul, încă sunt turişti şi localnici care ignoră avertismentul. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Lucrarea modernă a costat şase milioane de lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Podul Unirii din Alba Iulia, închis pentru că este periculos pentru pietoni