Antena Meniu Search
x

Poliţia Română caută un bărbat acuzat de furt. A fugit cu un portofel şi a folosit cardurile pentru a scoate bani de la bancomat

Poliţiştii timişoreni sunt în alertă, după ce un bărbat a furat mai multe carduri bancare dintr-un cabinet de avocatură, pe care le-a folosit ulterior pentru a retrage bani de la bancomat. Autorităţile fac acum apel la populaţie pentru a ajuta la prinderea bărbatului acuzat.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 31.05.2022, 12:30

Vezi și

Polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara efectuează cercetări într-un dosar penal, întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt, efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic.

Furt din cabinetul de avocatură

Identificarea persoanei din imagini ar putea ajuta la soluționarea cazului, întrucât în data de 20.12.2021, polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că, dintr-un cabinet de avocatură, situat în Piața Romanilor din Timișoara, ar fi fost sustras un portofel care conținea mai multe acte personale, carduri bancare și aproximativ 250 de lei.

Ulterior, în cursul aceleiași zile, în intervalul orar 20:36 – 20:44, au fost folosite cardurile sustrase, fiind efecuate mai multe retrageri de numerar de la un ATM situat pe strada Aleea Studenților din municipiul Timișoara, cauzând un prejudiciu de aproximativ 8.300 de lei.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana respectivă este rugat sa apeleze serviciul de urgență 112 sau dispeceratul Secției 1 Poliție Urbană Timișoara, la numărul de telefon 0256 402 503.

- Material realizat cu ajutorul reporterului Observator, Iulia Pop -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Poliţia Română caută un bărbat acuzat de furt. A fugit cu un portofel şi a folosit cardurile pentru a scoate bani de la bancomat