Antena Meniu Search
x

Video Poliţist din Galaţi, victimă colaterală a "războiului" dintre galerii. Agentul de la Rutieră, lovit cu o piatră în cap: măsurile luate imediat de Jandarmerie

Un poliţist din Galaţi a fost rănit în timpul unei confruntări între galerii de fotbal. A ajuns la spital după ce a fost lovit în cap cu o piatră. Tânărul care a aruncat-o este cercetat sub control judiciar. Iar ultraşii implicaţi în altercaţie au de plătit amenzi de peste 15.000 de lei.

de Adrian Obreja

la 12.05.2023, 19:37

Vezi și

Încăierarea dintre suporteri a avut loc cu câteva minute înainte de începerea partidei dintre Oţelul Galaţi şi Dinamo Bucureşti. Mai mulţi susţinători ai formaţiei din Ploieşti, veniţi să încurajeze echipa locală, s-au întâlnit cu fanii din Bucureşti aproape de stadion. Cele două grupări au trecut rapid la violenţe. Un poliţist a fost victimă colaterală.

Pe lângă amenzi, 15 suporteri au primit şi interzis pe stadion timp de un an de zile

Tânărul din Prahova se afla într-un grup de susţinători ai Oţelului, atunci a aruncat cu o piatră spre o maşină plină cu suporteri dinamovişti şi l-a nimerit fix în cap pe poliţistul care a fost dus de urgenţă la spital. Agentul rănit nu a avut nevoie de o intervenţie chirurgicală, însă o să rămână sub supravegherea medicilor în perioada următoare.

"A fost preluat prin serviciul nostru de neurochirurgie, internat, ulterior starea acestuia se menţine una bună. Se continuă toate investigaţiile, pacientul este monitorizat", a declarat Cristian Onişor, medic. Tânărul de 19 ani a fost reţinut imediat după incident, dar astăzi s-a luat măsura controlului judiciar împotriva sa. La secţia de poliţie au ajuns şi colegii lui de galerie.

"19 dintre suporteri au fost sancționați contravenţional pentru provocarea și participarea la scandal, în locuri publice, cât și pentru săvârșirea de fapte şi gesturi obscene, valoarea totală a amenzilor fiind de 15.300 de lei", a declarat Cătălin Bădin, purtător de cuvânt Jandarmeria Galaţi. Pe lângă amenzi, 15 suporteri au primit şi interzis pe stadion timp de un an de zile. Cu nici măcar o lună în urmă, galeria suporterilor dinamovişti era implicată în alte lupte de stradă cu rivalii lor roş-albaştri din Capitală, înaintea clasicului derby. 17 fani nu mai au voie să-şi susţină din peluză favoriţii pentru cel puţin 6 luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Poliţist din Galaţi, victimă colaterală a "războiului" dintre galerii. Agentul de la Rutieră, lovit cu o piatră în cap: măsurile luate imediat de Jandarmerie