Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Poliţistul care l-a făcut KO pe Cristian Boureanu a acţionat în 'legitimă-apărare'. Plângerea lui Boureanu a fost clasată (Video)

Poliţistul care l-a lovit pe Cristian Boureanu cu pumnul în barbă a acţionat în 'legitimă-apărare'. Aceasta a fost concluzia procurorilor care au clasat cauza.

de Redactia Observator

la 02.04.2018 , 17:59

Poliţistul care l-a făcut KO pe Cristian Boureanu a acţionat în 'legitimă-apărare' - Facebook

Poliţistul care l-a lovit pe Cristian Boureanu cu pumnul în barbă a acţionat în 'legitimă-apărare'. Aceasta a fost concluzia procurorilor care au clasat cauza.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au clasat dosarul privind plângerea fostului deputat Cristian Boureanu, depusă de către acesta împotriva poliţiştilor care l-ar fi lovit anul trecut.

Articolul continuă după reclamă

Dosarul a fost clasat pentru că poliţiştul care l-a lovit pe Boureanu a acţionat în legitimă apărare şi nu i se poate imputa acuzaţia de abuz în serviciu.

Pe acelaşi subiect

În urma acestui incident, Cristian Boureanu este judecat pentru ultraj.

Pe 20 iulie, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 i-au trimis în judecată pe Cristian Boureanu, acuzat că a agresat un poliţist rutier, şi pe iubita sa, Laura Dincă, pentru mărturie mincinoasă.

Totul s-a întâmplat pe 9 iunie 2017, în jurul orelor 01:30, atunci când maşina în care se afla Cristian Boureanu a fost oprită în trafic, în zona Piaţa Charles de Gaulle din Sectorul 1 al Capitalei de un echipaj de poliţie rutieră.

Fostul politician, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, s-a luat la ceartă cu unul dintre poliţişti, iar apoi l-a lovit cu genunchiul.

În secunda următoare, poliţistul i-a aplicat lui Boureanu un croşeu care l-a trimis pe fostul politician 'la podea'.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Poliţistul care l-a făcut KO pe Cristian Boureanu a acţionat în 'legitimă-apărare'. Plângerea lui Boureanu a fost clasată (Video)