Antena Meniu Search
x

Video Poliţist local sătmărean, reţinut după ce şi-ar fi abuzat fiica vitregă în vârstă de doar 11 ani. Agentul și-ar fi recunoscut vina

Caz şocant la Satu Mare, acolo unde un poliţist local a fost reţinut pentru că şi-ar fi abuzat fiica vitregă în vârstă de doar 11 ani. Totul s-a aflat după ce copila i-a povestit mamei chinurile prin care ar fi trecut timp de câţiva ani. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 19.12.2023, 14:44

Vezi și

Bărbatul în vârstă de 48 de ani i-ar fi făcut propuneri indecente micuței în vârstă de doar 11 ani, iar, într-un moment în care nu a mai rezistat, fetița i s-a destăinuit mamei.

Femeia a fugit la poliție, unde l-a reclamat pe bărbat.

Polițistul și-ar fi recunoscut vina

Polițistul local a fost rețint pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat unui judecător cu mandat de propunere de arestare preventivă pentru următoarele 30 de zile. În fața anchetatorilor, bărbatul și-a recunoscut vina și, inclusiv a acceptat să colaboreze cu aceștia.

Pe acelaşi subiect

"La data de 18 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Satu Mare au fost sesizați despre faptul că o minoră de 11 ani ar fi fost agresată sexual, în decursul mai multor ani, de către concubinul mamei sale. Persoana în cauză, un bărbat de 48 de ani, a fost reținută pentru 24 de ore, fiind depusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare", au transmis reprezentanţii IPJ Satu Mare.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, pentru agresiune sexuală.

În ceea ce privește serviciul său, șeful Poliției Locale l-a demis din funcție, l-a suspendat pe perioada verificărilor. Ultima dată, bărbatul a fost verificat psihologic la începutul acestei luni, examen pe care l-a trecut cu brio.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Poliţist local sătmărean, reţinut după ce şi-ar fi abuzat fiica vitregă în vârstă de doar 11 ani. Agentul și-ar fi recunoscut vina