Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Poliţist ridicat cu mascaţii dintr-un bar din Bacău. Scandal monstru pentru că nu i s-a dat voie să fumeze înăuntru

Un polițist băcăuan din cadrul IJP a fost ridicat de unitatea de intervenții a Poliției Locale Bacău dintr-un bar.

de Redactia Observator

la 28.09.2018 , 20:54

Un polițist băcăuan din cadrul IJP a fost ridicat de unitatea de intervenții a Poliției Locale Bacău dintr-un bar.

Conform declarațiilor polițiștilor locali, acesta fuma în locația respectivă, iar când i s-a cerut să se legitimeze, a refuzat, fiind chemată unitatea de intervenții. Mascații l-au luat la sediu pentru identificare, informează presa locală.

“Polițistul nu a fost încătușat. El a refuzat să se legitimeze cu cartea de identitate și a fluturat o legitimație de polițist. A făcut și puțin scandal pentru că era deranjat de controlul respectiv. A fost chemată unitatea de intervenție și a fost condus la sediu. Eu personal l-am informat pe chestorul Oprișan de acest incident. Am depus la Comisia Juridică toate documentele pentru a se stabili dacă Poliția Locală a intervenit legal.”, a declarat Florin Ene, șeful Poliției Locale, în cadrul Consiliului Local.

Articolul continuă după reclamă

Situația a fost aplanată, iar polițistul și-ar fi cerut scuze pentru modul în care a reacționat. Cu toate acestea a fost amendat conform legilor în vigoare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Poliţist ridicat cu mascaţii dintr-un bar din Bacău. Scandal monstru pentru că nu i s-a dat voie să fumeze înăuntru