Antena Meniu Search
x

Poliţist rutier din Prahova, testat pozitiv pentru cocaină la intrarea în tură

Un poliţist rutier din cadrul IPJ Prahova a fost depistat pozitiv pentru cocaină la testul realizat la intrarea în tură.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 20.08.2021, 11:17

Poliţist rutier din Prahova, testat pozitiv pentru cocaină la intrarea în tură
Fotografie ilustrativă - Shutterstock

Un poliţist din cadrul Inspectoratul Judeţean Prahova a fost depistat sub influenţa drogurilor în urma unei testări realizate la nivelul instituţiei. Rezultatele au fost înaintate către Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate.

„La data de 18 august a.c., în urma efectuării unor activităţi de verificare a poliţiştilor, pentru unul dintre aceştia, la testarea cu aparatul Drugtest, s-a înregistrat rezultat pozitiv. Având în vedere acest aspect, IJP Prahova a transmis o informare către BCCO Ploieşti, în vederea continuării verificărilor, conform competenţei”, au transmis, vineri oficiali din cadrul IPJ Prahova.

Surse din instituţie au precizat că testările s-au făcut la intrarea în tură, iar poliţistul este suspectat că ar fi consumat cocaină.

Ce spune poliţistul suspectat că ar fi consumat cocaină

Potrivit unor surse citate de Ziarul Incomod, agentul ar fi explicat că nu este consumator de droguri, dar că ar fi luat mai multe suplimente alimentare pentru că se pregăteşte să susţină un examen.

Teoria lui ar fi susţinută şi de alte surse care spun că în realitate testarea cu DrugTest nu este concludentă, fiind nevoie de analize medicale mult mai performante care se fac doar în laboratoare dedicate pentru a dovedi că o persoană chiar a consumat droguri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Poliţist rutier din Prahova, testat pozitiv pentru cocaină la intrarea în tură