Antena Meniu Search
x

Un poliţist din Vaslui a ajuns la spital după ce a fost accidentat intenţionat de un şofer în timpul unei intervenţii (Video)

Un poliţist din Vaslui a ajuns la spital după ce, în timpul unei intervenţii, ar fi fost accidendat intenţionat de un şofer. Agentul susţine că bărbatul, nervos că i-a cerut să oprească, l-ar fi lovit cu maşina şi l-ar fi târât zeci de metri pe şosea.

de Redactia Observator

la 23.05.2019, 08:56

Vezi și

Un poliţist din Vaslui a ajuns la spital după ce, în timpul unei intervenţii, ar fi fost accidendat intenţionat de un şofer. Agentul susţine că bărbatul, nervos că i-a cerut să oprească, l-ar fi lovit cu maşina şi l-ar fi târât zeci de metri pe şosea. Chiar poliţistul a sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns colegii săi pentru a calma spiritele şi pentru a stabili ce s-a întâmplat acolo, dar şi o ambulanţă care l-a transportat la spital. Şoferul acuzat contrazice versiunea poliţistului.

Şoferul ar fi fost nemulţumit că, depistat că circulă pe contrasens, a fost somat să oprească. Nu a tras însă pe dreapta, spune de pe patul de spital agentul. Rămas să dea lămuriri la locul incidentului, şoferul are propria versiune.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Agentul a rămas la spital pentru investigaţii. O anchetă a fost acum deschisă, iar şoferul riscă să fie acuzat de ultraj şi vătămare corporală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un poliţist din Vaslui a ajuns la spital după ce a fost accidentat intenţionat de un şofer în timpul unei intervenţii (Video)