Antena Meniu Search
x

Poliţist tăiat cu un briceag pe mână de un bărbat chiar în mașina de poliție. De la ce a pornit conflictul

Un agent de poliție a fost tăiat cu un briceag pe mână de un bărbat chiar în mașina de poliție. Inculpatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

de Redactia Observator

la 09.04.2024, 19:09

- Shutterstock

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad, procurorii au dispus luni punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpatului.

Acesta ar fi tăiat pe mână un agent de poliție care intervenea pentru verificarea unei sesizări penale.

„În sarcina inculpatului T.P. s-a reţinut că, în data de 07.04.2024, în jurul orei 21:00, în timp ce se afla în autospeciala MAI, pe raza mun. Arad, a tăiat-o, la nivelul mâinii stângi, cu un cuţit tip briceag pe persoana vătămată B.A., agent de poliţie aflat în exercitarea atribuţiilor de serviciu, care a intervenit la faţa locului în vederea verificării unei sesizări penale”, se arată în comunicat, potrivit Mediafax.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar luni a fost formulată o propunere de luare a măsurii arestului preventiv pentru 30 de zile, propunere ce a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Arad.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Poliţist tăiat cu un briceag pe mână de un bărbat chiar în mașina de poliție. De la ce a pornit conflictul