Antena Meniu Search
x

Video Poliţişti atacaţi cu drujba de un bărbat agresiv. Oamenii legii au fost nevoiţi să-l împuşte în picior ca să evite o tragedie

Desfăşurare de forţe la Botoşani pentru imobilizarea unui individ agresiv. Un bărbat de 53 de ani a fost împuşcat de poliţişti în picior, după ce ar fi aruncat cu toporişca în oamenii legii şi i-ar fi ameninţat cu o drujbă. Poliţiştii au fost chemaţi la intervenţie după ce individul ar fi agresat-o pe fosta soţie şi pe concubinul acesteia. Doar că la momentul sosirii, omul a devenit şi mai agresiv.

de Angela Bertea

la 14.09.2022, 16:36

Vezi și

Incidentul a avut loc, marți, într-o gospodărie din comuna Mileanca, unde bărbatul şi fosta sa soţie locuiau în imobile diferite. Agresorul a intrat în casa femeii și a început scandalul. A lovit-o pe femeie, dar şi pe concubinul acesteia, apoi a ieșit în curte și a distrus mașina rivalului său. Cel din urmă a sunat la poliţie. 

Bărbatul ar fi manifestat un comportament agresiv și față de polițiștii chemați la fața locului. El ar fi aruncat cu o toporișcă dar și cu alte obiecte contondente, atât asupra autospecialei cât și asupra oamenilor legii și i-ar fi amenințat inclusiv cu o drujba. Pentru că nu s-ar fi supus somațiilor polițiștilor, aceștia au tras câteva focuri de avertisment în plan vertical și, ulterior, înspre el, ranindu-l în zona gambei. Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale și este cercetat acum pentru distrugere, violare de domiciliu și lovire sau alte violențe, dar și pentru ultraj.

Ce spun poliţiştii

„În momentul în care a observat autospeciala de poliție, bărbatul de 53 de ani a devenit recalcitrant și a aruncat cu o toporișcă spre aceasta, distrugând elemente de caroserie. Ulterior, acesta nu s-a supus somațiilor polițiștilor și a aruncat cu alte obiecte contondente înspre forțele de ordine, ieșind din curte cu o drujbă aflată în funcțiune. Întrucât nu s-a supus somațiilor polițiștilor, s-a folosit armamentul din dotare, fiind executate focuri de avertisment în plan vertical și, ulterior, înspre acesta. În urma utilizării armamentului, bărbatul a fost rănit în zona gambei”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Poliţişti atacaţi cu drujba de un bărbat agresiv. Oamenii legii au fost nevoiţi să-l împuşte în picior ca să evite o tragedie