Antena Meniu Search
x

Poliţiştii de frontieră care au lovit un om cu maşina şi apoi l-au târât pe şosea, se apără. Ce spune Poliţia Rutieră

Poliţiştii de frontieră care au lovit un om cu maşina şi apoi l-au târât pe şosea, se apără. Poliţia Rutieră spune că victima era în stare avansată de ebrietate.

Poliţiştii de frontieră care au lovit un om cu maşina şi apoi l-au târât pe şosea, se apără. Poliţia Rutieră spune că victima era în stare avansată de ebrietate.

Maşina Poliţiei de Frontieră a lovit un om, pe şosea, în Maramureş, apoi poliţiştii îl târesc pe acesta într-un şanţ. Fotografiile în care un bărbat e târât de polițiștii de frontieră într-un șanț de la marginea drumului au fost publicate de vasiledale.ro.

Sursa citată a obţinut şi o poziţie a reprezentanţilor poliţiştilor de frontieră. Totodată, Poliţia Rutieră a comunicat un punct oficial de vedere, legat de accident.

"Un pieton de 36 de ani, care mergea pe partea carosabilă, în stare de ebrietate, s-a izbit de partea laterală a unui autoturism care circula pe direcţia Valea Vişeului- Bistra. Bărbatul a fost rănit şi transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Pe acelaşi subiect

Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, pietonul avea o concentraţie de 0.98mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în cazul șoferului rezultatul a fost zero. Se continuă cercetarile sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporala din culpă.", a declarat Florina Meteş, reprezentant IPJ Maramureş.

Poliţiştii spun că victima a intrat în ei

Poliţiştii de frontieră se apără

Poliţiştii de frontieră se apără prin vocea lui Ion Tomoioagă, preşedintele SNPR DECUS. Acesta a declarat, pentru vasiledale.ro: "Am rămas surprins de noul mod de operare în intimidarea poliţiştilor de frontieră din zonele cele mai expuse la fenomenul de contrabandă. 

Este doar o secvenţă din întregul spectacol regizat într-un aşa fel încât imaginea Poliţiei de Frontieră să fie terfelită de nişte indivizi certaţi cu legea. Cum putem să punem în discuţie comportamentul unei persoane aflate în stare de ebrietate avansată (0.98) şi pusă pe scandal cu profesionalismul poliţiştiilor de frontieră. 

După ce persoana s-a izbit intenţionat de maşina Poliţiei de Frontieră, colegul nostru a luat toate măsurile legale ce se impun în asemenea cazuri, ba, mai mult, a încercat sa evite alte evenimente nedorite."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Poliţiştii de frontieră care au lovit un om cu maşina şi apoi l-au târât pe şosea, se apără. Ce spune Poliţia Rutieră