Antena Meniu Search
x

Video Polițistul care a jefuit anul trecut o sală de păcănele va sta doi ani după gratii. A fost condamnat la închisoare cu executare

Poliţistul, care a jefuit, în urmă cu un an şi jumătate, o casă de pariuri din Târgu Jiu, a fost condamnat, ieri, la doi ani de închisoare cu executare pentru tâlhărie calificată. 

de Redactia Observator

la 15.09.2023, 08:58

Vezi și

Bărbatul îşi dorea să facă rost de bani pentru nuntă. Fiind un împătimit al jocurilor de noroc, s-a dat drept un client obişnuit, iar apoi a ameninţat-o pe casieriţă cu un cuţit.

Polițistul hoț a fugit cu 10.000 de lei

Hoţul a reuşit să fure peste 10.000 de lei din casă. Poliţistul a fost prins, după cununia civilă, chiar de colegii lui de breaslă. Tânărul, în vârstă de 24 de ani, a fost suspendat din funcţia de agent principal la Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice, IPJ Gorj. În iunie, anul trecut, judecătoria Târgu Jiu îi dăduse o pedeapsă de doi ani și jumătate de închisoare cu suspendare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Polițistul care a jefuit anul trecut o sală de păcănele va sta doi ani după gratii. A fost condamnat la închisoare cu executare