Antena Meniu Search
x

Video Un poliţist care ar fi jefuit o sală de jocuri de noroc, prins după 2 săptămâni. Bărbatul ar fi avut nevoie de bani pentru copilul său bolnav

Un poliţist a fost încătuşat după ce ar fi jefuit o sală de jocuri de noroc. Fapta a avut loc la Târgu Jiu pe 26 februarie, dar abia ieri bărbatul a fost identificat. 

Alin Stan
de Alin Stan

la 07.03.2022, 14:08

Vezi și

Poliţistul din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Economice a reuşit să pătrundă în sala de jocuri cu aproximativ 2 săptămâni în urmă şi a ameninţat o angajată cu un cuţit cerându-i toţi banii pe care-i avea în casa de marcat. Acesta a justificat că are nevoie de bani pentru copilul său bolnav. Femeia a încercat minute în şir să-l convingă pe bărbat că nu este bine ce face însă acesta a reuşit să fugă până la urmă cu toţi banii, mai exact cu suma de 9 mii de lei.

Poliţiştii au analizat camerele de supraveghee, dar nu şi-au dat seama din prima că este vorba chiar de colegul lor. Bărbatul este reţinut pentru 30 de zile şi trebuie să dea explicaţii pentru fapta pe care a comis-o. Totodată, zilele trecute omul legii şi-a amanetat şi autoturismul personal pentu că avea nevoie de bani pentru cununie. In cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, polițiștii continuând cercetările în vederea identificării autorului şi recuperării prejudiciului. Bărbatul a fost destituit şi din funcţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Un poliţist care ar fi jefuit o sală de jocuri de noroc, prins după 2 săptămâni. Bărbatul ar fi avut nevoie de bani pentru copilul său bolnav