Antena Meniu Search
x

Polițistul din Bacău care a plecat în misiune cu mașina tractată, cercetat de superiori

Vezi și

Imaginile incredibile, filmate în judeţul Bacău, de un poliţist care nu a putut să ajungă la timp la locul unui jaf în desfăşurare, pentru că l-a lăsat maşina. Agentul a insistat să-şi termine misiunea, aşa că a rugat un şofer cu inimă mare să-l tracteze. Acum este cercetat de superiori.

Într-un cartier din oraş, un individ periculos sparge o casă şi jefuieşte o familie. Dar, pe urmele lui, maşina de poliţie cedează. Aşa că agentul îşi continuă traseul... tractat de un şofer binevoitor. Cu o viteză de 10 kilometri pe oră.

O glumă amară care s-a dovedit a fi adevărată. Poliţistul a plecat pe jos în misiune. Dar, până să ajungă, infractorul plecase. Între timp, agentul a sunat la 112 să ceară ajutor.

Superiorii i-ar fi spus să se descurce singur. Iar acum, îl cercetează. Vor să afle dacă a acţionat corect atunci când a cerut să fie tractat.

Maşina care s-a stricat chiar în misiune fusese reparată cu doar câteva luni în urmă. Filmuleţul a ajuns viral. Colegii poliţistului se plâng că pot să-şi piardă viaţa în maşinile de serviciu şi cer explicaţii Ministerului de Interne.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Polițistul din Bacău care a plecat în misiune cu mașina tractată, cercetat de superiori