Antena Meniu Search
x

Pompierii care au participat la misiunile de stingere a incendiilor din Grecia, recompensaţi - VIDEO

Pompierii care au participat la misiunile de stingere a incendiilor din Grecia au fost primiţi, luni după amiază, de către premier şi alţi oficiali guvernamentali în cadrul unei ceremonii de bun venit care are loc la Ciolpani şi în care militarii au fost înaintaţi în grad, notează news.ro.

de Redactia Observator

la 16.08.2021, 17:27

Pompierii care au participat la misiunile de stingere a incendiilor din Grecia, înaintaţi în grad

Premierul Florin Cîţu, ministrul afacerilor Interne, Lucia Bode, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, au participat, luni după amiază, la o ceremonie în care cei 108 ofiţeri şi subofiţeri care au participat la stingerea incendiilor de pădure din Grecia au fost înaintaţi în grad.

Ceremonia a început cu intonarea imnului naţional al României. Comandantul Florin Pop, care a condus modului IGSU care a acţionat în Grecia a fost decorat cu Emblema de onoare a MAI. Distincţia i-a fost înmânată acestuia de către ministrul de Interne, Lucian Bode.

Militarii care au făcut parte din modulul IGSU care a acţionat în Grecia sunt înaintaţi, în mod excepţional, în gradul următor „pentru actele exemplare de curaj şi pentru modul deosebit în care şi-au îndeplinit misiunea”. Ei au primit Emblema de Onoare a Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Pompierii care au participat la misiunile de stingere a incendiilor din Grecia, recompensaţi - VIDEO