Un poştaş din Vrancea a furat pensiile, alocaţiile şi ajutoarele sociale ale oamenilor

De Alin Tarnovschi.
Publicat: 27.01.2020, 13:59.
Actualizat: 27.01.2020, 14:02

Un poştaş din comuna Chiojdeni, Vrancea, este cercetat de Poliţie, după ce a furat toate pensiile, alocaţiile şi ajutoarele sociale ale oamenilor.

Poştaş din Chiojdeni, Vrancea, cercetat după ce a furat pensiile şi alocaţiile

Un poştaş din Chiojdeni, Vrancea a furat pensiile şi alocaţiile oamenilor

Arhivă

Un poştaş din comuna Chiojdeni, Vrancea, este cercetat de Poliţie, după ce a furat toate pensiile, alocaţiile şi ajutoarele sociale ale oamenilor.

Sute de localnici din Chiojdeni nu şi-au primit pensiile, alocaţiile şi ajutoarele sociale aferente lunii ianuarie şi au cerut clarificări la Poştă, iar când au aflat că banii au dispărut au depus plângere la Poliţie.

Poştaşul, un bărbat în vârstă de 41 de ani, a fost luat la întrebări de şefi, dar şi de poliţişti, după ce s-a stabilit că banii dispăruţi figurează ca find plătiţi în evidenţele Poştei Române.

Citește și:

"În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunilor de delapidare, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals și sustragerea sau distrugerea de înscrisuri", au anunţat reprezentanţii IPJ Vrancea, pentru Mediafax.

Potrivit unor surse, poştaşul ar fi furat cel puţin 40.000 de lei.

De asemenea, el este cercetat şi de şefii săi de la Poştă şi, cel mai probabil, va fi concediat.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.