Antena Meniu Search
x

Atac la o maşină a Poştei Române. Un tânăr cu cagulă a furat 150.000 de lei şi a băgat poştaşul în spital

Un bărbat mascat a atacat o maşină a Poştei Române, a bătut crunt poştaşul şi a furat aproape 150.000 de lei din maşina Poştei, potrivit unor surse avizate. Atacul a avut loc în Balş, judeţul Olt, iar poliţiştii au demarat operaţiuni specifice pentru identificarea şi prinderea autorului jafului.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 09.09.2019, 12:34

- Poşta Româna - Facebook

Un bărbat mascat a atacat o maşină a Poştei Române, a bătut crunt poştaşul şi a furat aproape 150.000 de lei din maşina Poştei, potrivit unor surse avizate.

Atacul a avut loc în Balş, judeţul Olt, iar poliţiştii au demarat operaţiuni specifice pentru identificarea şi prinderea autorului jafului.

Maşina Poştei, jefuită în Olt, pagubă uriaşă

Un poştaş de 55 de ani, din oraşul Balş, a căzut victimă unui tâlhar, care, după ce l-a bătut crunt pe poştaş, a furat din maşina Poştei o geantă în care s-ar fi aflat aproape 150.000 de lei, potrivit unor surse avizate.

Atacatorul era mascat, iar poliţiştii sunt pe urmele sale. Poştaşul bătut a fost transportat la spital.

"Poştaşul de 55 de ani, din Balş, a suferit un traumatism toracic şi a fost transportat la Unitatea Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina pentru efectuarea de investigaţii medicale amănunţite", au precizat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Olt.

Poliţiştii au deschis dosar penal

"În această dimineață, în jurul orei 05:00, am fost sesizați prin 112 despre faptul că o persoană necunoscută, cu fața acoperită, ar fi sustras, prin violență, o geantă cu o sumă de bani dintr-o mașină a Poştei, din orașul Balș, după care ar fi fugit. Polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș, împreună ce cei din cadrul Serviciului de Investiții Criminale, s-au deplasat de îndată la fața locului și efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și identificării celui care a săvârșit fapta", informează IPJ Olt.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Atac la o maşină a Poştei Române. Un tânăr cu cagulă a furat 150.000 de lei şi a băgat poştaşul în spital