Antena Meniu Search
x

Video Postul de profesor ocupat de Klaus Iohannis în Sibiu, scos la concurs. Preşedintele se pensionează după 27 de ani de catedră

Postul de profesor de fizică ocupat de preşedintele Klaud Iohannis la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” timp de 27 de ani a devenit vacant. Acesta şi-ar fi depus cererea de pensionare pe motivul vârstei.

de Redactia Observator

la 30.04.2024, 19:28

Vezi și

În lista posturilor vacante pentru titularizare din Sibiu, publicată luni, se regăseşte şi cel ocupat de Iohannis, de profesor de fizică în limba germană. Preşedintele şi-ar fi depus cererea de pensionare invocând limita de vârstă, iar postul este acum liber, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Sibiu, Constantin Dincă, relatează Ora de Sibiu: „Colegiul Brukenthal a scos la concurs catedra de fizică, asta însemnând că tot ce e posibil să fie catedra domnului președinte. Klaus Iohannis și-a depus cerere de pensionare pentru limită de vârstă. Ceilalți profesori care au catedră sunt tineri."

Postul poate fi acum ocupat pe o perioadă de 4 ani pentru un candidat cu definitivat, care trebuie să obţină o medie de cel puțin nota 7 la examenul de Titularizare. Directoarea colegiului nu a oferit mai multe detalii despre decizia Preşedintelui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Postul de profesor ocupat de Klaus Iohannis în Sibiu, scos la concurs. Preşedintele se pensionează după 27 de ani de catedră