Antena Meniu Search
x

Video Povestea cutremurătoare din casa ororilor. Cum şi-a făcut curaj adolescenta din Prahova să-l acuze pe tată de abuz sexual

O poveste cutremurătoare zguduie liniştea unei comune din judeţul Prahova. O adolescentă de 15 ani îşi acuză propriul tată că ar fi abuzat-o sexual, ani la rând, după ce a rămas în grija lui pentru că mama a părăsit-o. 

de Cristi Georgescu

la 08.07.2022, 14:43

Vezi și

Adolescenta de 15 ani a îndurat ani întregi abuzurile sexuale din partea tatălui, dar pentru că nu a mai putut suporta tratamentele la care a fost supusă, a mers la poliţie ca să povestească totul. Bărbatul a fost luat de oamenii legii şi dus la audieri. În plus, fata a fost dusă şi la serviciul de Medicină Legală pentru a i se elibera un certificat medico-legal.

În casa ororilor au stat şi cei doi fraţi ai fetei, doi băieţi de 9 şi 12 ani. Nu se ştie la acest moment dacă şi eu au îndurat astfel de tratamente. Copiii au rămas în grija tatălui, spun apropiaţii, după ce mama i-a părăsit.

DGASPC Prahova a fost sesizată, iar reprezentanţii au luat imediat măsuri. Cei trei copii au fost luaţi în grija unui asistent maternal. Urmează să se facă o anchetă socială şi să se stabilească soarta celor trei. Tatăl abuzator a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat în faţa judecătorului cu propunere de arestare preventivă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Povestea cutremurătoare din casa ororilor. Cum şi-a făcut curaj adolescenta din Prahova să-l acuze pe tată de abuz sexual