Antena Meniu Search
x

Povestea INCREDIBILĂ a unui român rănit în atentatul de la Barcelona! Abia își ceruse iubita în căsătorie și celebra momentul pe Las Ramblas!

Povestea incredibilă a unui român în vârstă de 33 de ani a ieșit la iveală după sângerosul atac terorist de la Barcelona. Bărbatul se pregătea să își ceară iubita în căsătorie, pe celebrul bulevard Las Ramblas, în momentul în care a fost spulberat de mașina teroriștilor.

Povestea incredibilă a unui român în vârstă de 33 de ani a ieșit la iveală după sângerosul atac terorist de la Barcelona. Gabriel abia își ceruse iubita în căsătorie și venise în Barcelona, să celebreze momentul, alături de logodnică și prieteni.

Gabriel era în vacanță, împreună cu iubita sa, Claudia. Cei doi au mers la Valencia, în Spania. În ziua atentatului tânărul și-a cerut partenera în căsătorie și, proaspăt logodiți, au plecat către Barcelona, împreună cu alți 3 prieteni, ca să celebreze.

Grupul s-a oprit în Barcelona chiar pe Las Ramblas. Abia coborâseră din mașină, când teroristul a năvălit, cu o furgonetă. Proaspăta sa logodnică și cei 3 prieteni au reușit să se ferească, însă Gabriel a fost lovit în plin.

Tânărul a fost spitalizat cu răni grave. Are o rană la cap și fracturi de coaste, care i-au afectat și plămânii. A fost transferat la un alt spital, din afara Barcelonei.

Medicii spun că Gabriel e în stare stabilă, însă îl monitorizează atent. În Barcelona, Gabriel, Claudia și prietenii lor ar fi trebuit să stea doar câteva ore. Urmau să revină în Valencia, pentru a încheia vacanța.

Acum, prietenii săi vor veni singuri în țară. Claudia a rămas în Spania, pentru a fi alături de viitorul ei soț.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Povestea INCREDIBILĂ a unui român rănit în atentatul de la Barcelona! Abia își ceruse iubita în căsătorie și celebra momentul pe Las Ramblas!