Antena Meniu Search
x

Povestea incredibilă de dragoste de pe frontul din centrul Kievului!

O poveste de dragoste s-a înfiripat în mijlocul evenimentelor violente din centrul Kievului, când zeci de oameni au murit. Lidia Pankiv are 24 de ani, este jurnalistă şi a protestat în stradă pentru înlăturarea lui Viktor Ianukovici.

Lidia este una dintre miile de manifestanţi ieşiţi în stradă, dar ea a ajuns cunoscută în Ucraina şi în lumea întreagă după ce s-a îndrăgostit de unul dintre poliţiştii care ţineau piept protestatarilor. Practic, între ea şi unul dintre cei pe care îi considera principalii duşmani s-a înfiripat o poveste de dragoste. 

"Eram aproape de baricade, de poliţie, când am primit un telefon de la o prietenă care mă ruga să o ajut să-şi găsească prietenul arestat. Voia să scriu ceva şi i-am dat din nou numărul de telefon, număr pe care l-am repetat în gura mare de două ori pentru că era un zgomot infernal", a povestit Lidia. 

Andrei, unul dintre poliţiştii aflaţi în faţa sa, a reţinut numărul de telefon şi i-a trimis fetei un mesaj: "În ciuda nebuniei din jur, mi-am amintit numărul tău de telefon atunci când l-ai repetat. Nu ţi-am reţinut numele, am stat în faţa ta toată noapte, cu un scut pus între noi. Atunci când ne-aţi oprit să mai avansăm, am realizat că îmi doresc să mă însor cu tine. Andrei!". 

"Am fost surprinsă de mesajul primit şi nu ştiu de ce am acceptat să mă întâlnesc cu el, probabil am crezut că l-aş putea convinge să lupte de partea mea. Nu m-am aşteptat să mă îndrăgostesc şi eu de el, dar asta s-a întâmplat!", a spus Linda. 

Această poveste de iubire a ajuns cunoscută după ce televiziunea IHTEP a invitat-o pe Linda să relateze întâmplarea. Linda nu a discutat despre povestea ei, ci a reproşat televiziunii modul în care prezentase protestele până la căderea guvernului Ianukovici. 

"Vreţi să auziţi cum am oprit cu mâinile goale o unitate întreagă de poliţia şi cum un ofiţer de poliţie s-a îndrăgostit de mine şi cum am ajuns şi eu să-l iubesc. M-am îndrăgostit de poliţistul pe care l-am întâlnit, dar mi-am folosit mâinile atunci când ne-am întâlnit nu ca să lupt împotriva lui, ci ca să adun de pe străzi trupurile celor ucişi cu o zi înainte!", a spus Lidia. 

foto: dailymail.co.uk - Ofiţerul de poliţie are faţa ştearsă pentru a nu fi recunoscut de superiorii săi!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Povestea incredibilă de dragoste de pe frontul din centrul Kievului!