Antena Meniu Search
x

Bradul de Crăciun, vedetă pe Facebook. Românii au publicat mii de fotografii pe reţelele sociale, realizate cât mai artistic

Bradul a fost mai spectaculos ca niciodată, iar românii nu au ratat momentul să posteze fotografii cu miile pe internet. Au căutat cadre cât mai artistice, pent

Vezi și

Bradul a fost mai spectaculos ca niciodată, iar românii nu au ratat momentul să posteze fotografii cu miile pe internet. Au căutat cadre cât mai artistice, pentru imagini ca-n coperţile de revistă.

De Crăciun, vilele şi apartamentele multor români seamănă tot mai mult cu vitrinele marilor magazine de pe bulevarde celebre în întreaga lume. 

Brazi semeţi, cu decoraţiuni atent alese. Albul şi argintiul sunt la modă! Iar pe Facebook, aprecierile au venit în valuri.

Provocarea pentru mulţi a fost să fie cât mai originali. Iar rezultatul, spectaculos.

Pozele clasice cu Moşul au fost înlocuite de fotografii făcute de profesionişti. 

Nici vedetele nu s-au lăsat mai prejos (poză Feli). Feli a fost înconjurată de mai mulţi moşi, cărora le-a făcut o dedicaţie. 

În timp ce Anda Adam a adoptat o ţinută lejeră. Fără pantaloni, dar cu ciorapi lungi.

Liviu Vârciu s-a costumat în moş Crăciun, iar Andreea Bălan s-a pozat alături de dansatorii din trupa ei. 

Cătălin Botezatu a venit cu urări de la munte, live pe reţeaua de socializare. 

Adda a pozat simplu, lângă brad. La fel şi Alina Eremia. Iar Elena Gheorghe a postat o fotografie pentru albumul de familie. 

Şi animalele de companie au fost vedete pe internet, în seara de Crăciun. 

Pentru alţii, însă, sărbătoarea nu este celebrată pe Facebook, ci doar în familie sau la biserică. Gigi Becali nu a mai primit colindători ca în anii trecuţi. Şi-a păstrat obiceiul de a merge la slujba de dimineaţă, în biserica din Pipera.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Bradul de Crăciun, vedetă pe Facebook. Românii au publicat mii de fotografii pe reţelele sociale, realizate cât mai artistic