Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Prea dureros, prea greu de acceptat!" Andreea a fost găsită moartă în Satu Mare. Tânăra de 26 de ani, mama unei fetițe, și-ar fi pus capăt zilelor

Dramă într-o familie din Satu Mare, după ce o tânără în vârstă de 27 de ani a fost găsită fără suflare, seara trecută, într-o lemnărie. Andreea era mama unui copilaș de doar câțiva anișori. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 06.12.2023, 11:49

Tânăra de 26 de ani a revenit în urmă cu aproximativ 3 luni în țară, împreună cu familia, iar surse judiciare au declarat pentru PresaSM că sătmăreanca ar fi suferit o depresie. Aceasta ar fi și prima ipoteză a anchetatorilor, care cred că Andreea și-ar fi pus capăt zilelor.

Moartea tinerei este un șoc pentru cei care au cunoscut-o.

"Nu pot să cred și este greu de acceptat! Ai fost mereu atât de optimistă și încrezătoare. Andreea, mamă, Dumnezeu să te ierte! Noi nu te vom uita niciodată!", este doar unul dintre zecile de mesaje transmise de către cunoscuții sătmărencei.

Andreea a fost găsită moartă într-o lemnărie

Pe acelaşi subiect

Tragedia s-a produs marți seara, în orașul Ardud din județul Satu Mare. Tânăra a fost găsită moartă într-o lemnărie, de lângă niște blocuri de locuințe.

Trupul neînsuflețit a fost depus la Prosectura Spitalului Județean Satu Mare în vederea realizării autopsiei, medicii legiști urmând să stabilească cu exactitate care a fost cauza decesului. 

Polițiștii sătmăreni au deschis o anchetă în acest caz, dar fără semne de violență, nu există suspiciuni că ar fi vorba despre altceva decât un suicid.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » "Prea dureros, prea greu de acceptat!" Andreea a fost găsită moartă în Satu Mare. Tânăra de 26 de ani, mama unei fetițe, și-ar fi pus capăt zilelor