Antena Meniu Search
x

Prefectul Capitalei, în urma aglomerației din magazine: Trebuie să vedem ce alte măsuri complementare putem lua

În urma aglomerației din magazinele bucureștene, ca urmare a programului redus de funcționare, prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat la Digi24 că va cere date cu privire la comportamentul clienților în urma închiderii supermarketurilor la ora 18:00.

de Redactia Observator

la 04.04.2021, 22:53

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

"Trebuie să vedem ce alte măsuri complementare putem lua pentru a evita aglomerarea magazinelor”, a declarat prefectul Capitalei.

„Vom avea discuții cu marii retaileri și magazinele mici pentru a vedea care a fost comportamentul clienților. În funcție de aceste analize, săptămâna viitoare le vom solicita de la comercianți, vom lua măsuri. Avem informații că la închiderea programului există tendința de a se aglomera. Există tipul acela de comportament de cumpărător de weekend.

Deocamdată avem această regulă, trebuie să vedem ce alte măsuri complementare putem lua pentru a evita aglomerarea magazinelor”, a subliniat Alin Stoica.

Primul weekend din aprilie a fost și cel în care magazinele s-au încis la ora 18:00, iar circulația a fost restricționată începând cu ora 20:00. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Prefectul Capitalei, în urma aglomerației din magazine: Trebuie să vedem ce alte măsuri complementare putem lua