Antena Meniu Search
x

Video Pregătiri pentru Ziua Poliţiei. Cum arată cel mai nou elicopter Black Hawk, expus sâmbătă în parcul Herăstrău

Sâmbătă, în parcul Herăstrău din Capitală, aveţi ocazia să vedeţi cele mai noi echipamente din dotarea Poliţiei Române. De la elicoptere, până la radare şi maşini noi. Sau, altfel spus, cam tot ce-i poate încânta cel mai mult pe copii.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 21.03.2024, 16:48

Vezi și

"Sunt în cel mai nou elicopter al Poliţiei Române. Este un Black Hawk cu care poliţiştii participă atât la misiuni de monitorizare a traficului, dar are aparatura necesară şi pentru misiuni de salvare atât pe timp de zi, cât şi pe timp de noapte", transmite Cosmina Balint, reporter Observator.

Pregătiri pentru Ziua Poliţiei

"Are o cameră cu termoviziune şi un radar performant, iar pe lângă acest elicopter, maşinile performante de poliţie, motocicletele, dar şi drugtestele şi aparatele de viteză vor fi toate expuse în Parcul Herăstrău, de Ziua Poliţiei, sâmbătă. Curioşii pot admira tehnica poliţiştilor de la ora 9 până la ora 16", adaugă Cosmina Balint, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Pregătiri pentru Ziua Poliţiei. Cum arată cel mai nou elicopter Black Hawk, expus sâmbătă în parcul Herăstrău