Antena Meniu Search
x

Premieră în microrezervaţia Muzeului de Ştiinţe ale Naturii din Constanţa. O pasăre Emu a făcut primul ou

O pasăre Emu a depus primul ou, în timp ce se afla în captivitate. În câteva luni, rezervaţia s-ar putea mândri astfel şi cu primul ei pui din specia exotică.

de Redactia Observator

la 28.02.2019, 11:13

Vezi și

O pasăre Emu a depus primul ou, în timp ce se afla în captivitate. În câteva luni, rezervaţia s-ar putea mândri astfel şi cu primul ei pui din specia exotică.

Inedita apariţie de culoare verde smarald a fost descoperită în Microrezervația Naturală din Constanţa în urmă cu câteva zile.

Un îngrijitor a fost cel care a făcut descoperirea.Oul, care cântăreşte 660 de grame, va sta la clocit cel puţin 30 de zile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Specialiştii vor surpaveghea totuşi modul în care masculul va îngriji cuibul. Dacă va fi nevoie, vor crea condiţii artificiale pentru a se asigura că puiul va veni pe lume cu bine.

Emu este o familie de păsări mari care trăiesc de regulă în Australia. Exemplarele speciei sunt recunoscute pentru picioarele lungi, care le ajută să parcurgă distanțe mari în căutarea hranei, atingând viteze de aproape 50 de km/h. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Premieră în microrezervaţia Muzeului de Ştiinţe ale Naturii din Constanţa. O pasăre Emu a făcut primul ou