Antena Meniu Search
x

Preotul Nicolae Tănase, declarație şocantă: Fetele abuzate sexual trebuie să facă închisoare

Declaraţii şocante făcute de preotul Nicolae Tănase de la Valea Plopului, Pragova. Părintele crede că fetele abuzate sexual de băieţi trebuie să facă şi ele închisoare pentru că nu au fost agăţate întâmplător.

de Redactia Observator

la 18.04.2024, 17:33

Preotul Nicolae Tănase, declarație şocantă: Fetele abuzate sexual trebuie să facă închisoare - Facebook

„Fetele frumoase atrag băieți și, pe urmă, băieții intră în pușcărie că au tras de fete. Vor fi condamnați și vor face pușcărie, dar fetele nu sunt chiar nevinovate. Trebuie luate și ele la judecată. Dacă el face 6 ani de pușcărie, să facă și ea 3-4 luni. De ce? Păi, ăsta nu s-a agățat așa, oricum de ea.

S-a agățat pentru că i-a sărit în ochi într-un chip special. De aceea, creștinele noastre aveau comportamentul lor. Erau foarte atractive, dar aveau un anumit comportament în mers, în gândire, în priviri…”, a declarat preotul în cadrul unui eveniment la Constanţa, potrivit dobrogealive.ro.

Cine este preotul Nicolae Tănase

Conform doxologia.ro, preotul Nicolae Tănase a ridicat o biserică în plin comunism și a consolidat comunitatea de credincioși. Apoi, după Revoluția din 1989, părintele Nicolae a început să predice pentru viață, vorbind deschis despre avorturi și despre păcatul unor astfel de crime.

Pe acelaşi subiect

Conștient de faptul că unele tinere nu-și permiteau un copil din motive socio-economice a înființat, în 1994, Asociația Pro Vita. Pentru Viață! Această asociație a primit în grija ei, pentru un timp sau definitiv, copiii salvați de la avort, dar și orfani și copii ai străzii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Preotul Nicolae Tănase, declarație şocantă: Fetele abuzate sexual trebuie să facă închisoare