Antena Meniu Search
x

Prezentare de moda in strada, la Timisoara

Stabilita de ani buni in Franta, designerul Silvia Terziu s-a intors in tara pentru o premiera. A intins covorul rosu pe strazile din Timisoara pentru o prezentare de moda cum n-a vazut Parisul

Vezi și

Din revistele pariziene de moda si atelierele din capitala Frantei, creatiile Silviei Terziu au ajuns acasa, la Timisoara. In culisele premierei din aceasta seara, a fost forfota mare. Proba de foc pentru manechine va fi covorul rosu, lung de 300 de metri, intins in fata Operei din Timisoara. Designerul a pregatit cate o tinuta pentru fiecare din cele 25 de fete care vor defila pe covorul rosu.

Romanca a avut de la cine invata. L-a avut alaturi pe Stephane Rolland, designerul partener al Festivalului de la Cannes si a lucrat cot la cot cu faimosul Marc Jacobs pentru Louis Vuitton. "A fost o experienta de neuitat tinand cont ca este un creator foarte mare. Este un tip foarte lejer, foarte cool", a povestit aceasta.

Tinutele Silviei Terziu au fost imbracate deja mai multe vedete, iar urmatoarea rochie va fi croita sprecial pentru Lady Gaga.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Prezentare de moda in strada, la Timisoara