Antena Meniu Search
x

Video Prima ipoteză după moartea misterioasă a lui Andrei, jucătorul de polo de la Dinamo. I-a cedat inima la doar 23 de ani

Tragedie în sportul românesc. Un jucător de polo de doar 23 de ani a murit în timpul unui meci. Tânărului i s-ar fi făcut rău în bazinul de înot. A fost resuscitat mai bine de o oră, fără succes. Potrivit reprezentanţilor clubului Dinamo, unde era legitimat, sportivul nu era cunoscut cu probleme medicale. Poliţia a deschis acum un dosar penal pentru moarte suspectă.

de Redactia Observator

la 29.03.2022, 00:17

Andrei avea 23 de ani şi juca polo de peste 15 ani. Era unul dintre profesioniştii acestui sport, legitimat la Dinamo. Astăzi, în timpul ultimei reprize a meciului cu Rapid i s-ar fi făcut rău, spun reprezentanţii clubului. 

Cu greu, acesta a ajuns la marginea bazinului, unde a fost ridicat, în stare de inconștiență, de jucători de la ambele echipe. Cadrele medicale aflate la fața locului și cele sosite ulterior în urma apelurilor de urgență au încercat timp îndelungat să-l resusciteze, însă după aproximativ o oră a fost declarat decesul. 

Conducerea clubului Dinamo spune că Andrei era apt de meci înainte de a intra în bazin

Trupul al sportivului a fost dus la Institutul de medicină legală unde, în urma necropsiei, se va stabili cauza decesului. Poliţia a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Prima ipoteză după moartea misterioasă a lui Andrei, jucătorul de polo de la Dinamo. I-a cedat inima la doar 23 de ani