Antena Meniu Search
x
LIVE

"Rămas bun, copil drag!" Jucătorul de polo Andrei Drăghici a murit la doar 23 de ani, în timpul unui meci. Tânărul ar fi suferit un AVC

Tragedie în lumea sportului. Un jucător de polo, în vârstă de 23 de ani, a murit chiar în timpul partidei din Superligă cu Rapid. Se pare că tânărul ar fi suferit un AVC.

De Monica Palade la 26.03.2022, 18:22

Este vorba de Andrei Drăghici, fiul fostului jucător de fotbal de la FC Bihor, Cristi Drăghici. Sportivul a acuzat o stare de rău, a ajuns cu greu la marginea bazinului, unde a fost ridicat de colegi. În ciuda eforturilor medicilor, pentru Andrei nu s-a mai putut face nimic. Vestea morţii sale a căzut ca un trăsnet.

Clubul Dinamo Bucureşti a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook. „Clubul Sportiv Dinamo este îndoliat de vestea teribilă primită în această după amiază. Cu puţin înainte de ora 12:00, în timpul meciului din Superliga de polo dintre echipele Rapid Bucureşti şi Dinamo, disputat în Bazinul Giuleşti, unul dintre jucătorii noştri a acuzat o stare de rău. Cu greu, acesta a ajuns la marginea bazinului, unde a fost ridicat, în stare de inconştienţă, de jucători de la ambele echipe. Cadrele medicale aflate la faţa locului şi cele sosite ulterior în urma apelurilor de urgenţă au încercat timp îndelungat să-l resusciteze, însă după aproximativ o oră a fost declarat decesul”.

Andrei Drăghici făcea sport de mai bine de 15 ani şi nu avea probleme de sănătate cunoscute.

Mesaje emoţionante după moartea sportivului

Pe acelaşi subiect

„Tragedie la Dinamo! Poloistul dinamovist Andrei Drăghici (23 de ani), a decedat în timpul duelului cu Rapid București, desfășurat la Bazinul Rapid. În repriza secundă a meciului de polo Rapid - Dinamo, Andrei s-a simțit rău și a ieșit din bazin, moment în care și-a pierdut cunoștința. În ciuda intervenției prompte a personalului medical, jucătorul nu a mai putut fi salvat. La ora 14:00, dinamoviștii încă așteptau Institutul de Medicină Legală să ridice trupul neînsuflețit al lui Drăghici. Nu putem crede, că prietenul și camaradul nostru din peluză, Andrei, ne-a părăsit subit. Familiei și prietenilor mai avem puterea, doar a le supune condoleanțe!”

“Câtă durere, câtă nedreptate. Andrei Draghici poloistul oradean care juca pentru Dinamo Bucuresti a decedat azi in timplul meciului Dinamo - Rapid. Andrei e fiul fostului fotbalist al lui FC Bihor, Cristi Drăghici. Nu pot să cred. Rămas bun, Andrei, copil drag”.

„Cu mare durere în suflet ne luăm rămas bun de la fostul nostru sportiv, Andrei Drăghici care s-a născut la Oradea și practica polo pe apă de la vârsta de 9 ani. A evoluat la Clubul nostru, Crișul Oradea, la juniori și la seniori, iar în urmă cu cinci ani a primit propunerea de a se transfera la Corona Sportul Studenţesc iar mai apoi la Dinamo București. Clubul Sportiv Crișul Oradea transmite pe această cale sincere condoleanțe familiei îndurerate!”

„Durere fără margini!Dumnezeu sa te însoțească in veșnicie Andrei Draghici ,sa iti dea odihna veșnica in Lumina! — simţindu-se cu inima frântă.” , „Dumnezeu sa aibă grija de tine sus acolo, Andrei Draghici ! Tânărul poloist făcea sport de mai bine de 15 ani. Sincere condoleanțe familiei greu încercate de această pierdere cutremurătoare. Suntem alături de familie. Dumnezeu sa-l odihnească! Drum lin către îngeri!”

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » "Rămas bun, copil drag!" Jucătorul de polo Andrei Drăghici a murit la doar 23 de ani, în timpul unui meci. Tânărul ar fi suferit un AVC