Antena Meniu Search
x

Video Prima ipoteză în cazul morţii subite a bebeluşului din Ploieşti. Mama de 15 ani era acasă când a avut loc tragedia

Moartea subită a unui bebeluş de numai două luni din Ploieşti este acum anchetată de poliţişti. Decesul copilului a fost anunţat de tatăl acestuia şi din primele cercetări se pare că s-ar fi înecat cu vomă. Pentru că mama copilului are doar 15 ani, iar tatăl este un bărbat în vârstă de 30 de ani, poliţiştii fac cercetări acum şi pentru act sexual cu un minor. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 23.11.2022, 14:39

Vezi și

Alerta a fost dată ieri. Dispeceratul Poliţiei Judeţene Prahova a fost sesizată că într-o locuinţă din municipiul Ploieşti este un nou-născut, în vârstă de două luni, care nu mai este în viaţă. S-a constituit o echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului.

Membrii echipajului medical nu au mai putut face nimic, aşa că au fost nevoiţi să pronunţe decesul. Lângă bebeluş era şi mama acestuia, în vârstă de doar 15 ani. La o primă examinare, specialiştii au constat că nu există urme de violenţă pe corpul micuţului. 

Potrivit unor surse judiciare, bebeluşul s-ar fi înecat cu propria vomă. A fost deschis un dosar penal în acest caz. Acuzaţiile sunt de ucidere din culpă şi act sexual cu un minor. Cea de-a doua acuzaţie se referă la faptul că mama nou-născutului are doar 15 ani. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Prima ipoteză în cazul morţii subite a bebeluşului din Ploieşti. Mama de 15 ani era acasă când a avut loc tragedia