Antena Meniu Search
x

Video Prima misiune a pompierilor români în Grecia, în acest an. Focul e atât de puternic încât a fost nevoie şi de sprijinul elicopterelor

Pompierii români intervin luni pentru stingerea unui incendiu în regiunea greacă Kouvaras, conform IGSU.

de Redactia Observator

la 17.07.2023, 16:04

Vezi și

”Pompierii români dislocaţi în Grecia, au primit, de la ofiţerul de legătură al autorităţilor elene, misiunea de a se deplasa în zona Kouvaras, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie uscata. Astfel, peste 30 de pompieri cu 4 autospeciale de stingere, 1 autocisternă cu capacitatea de 30 de tone cu apă şi 2 autospeciale de teren sunt în drum spre locaţia indicată”, anunţă IGSU.

Suprafaţa pe care se manifestă incendiul este considerabilă, terenul fiind acoperit de vegetaţie uscată şi arbuşti. Propagarea rapidă a arderii este favorizată de vânt şi de temperaturile ridicate.

”Colegii noştri acţionează în zona repartizată de omologii eleni, atât pentru lichidarea arderii, cât şi pentru a proteja clădirile aflate în apropiere. Autorităţile elene au repartizat la locul incendiului mai multe maşini de stingere, inclusiv resurse aeriene, pompierii români acţionând în sprijinul acestora”, precizează IGSU.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Prima misiune a pompierilor români în Grecia, în acest an. Focul e atât de puternic încât a fost nevoie şi de sprijinul elicopterelor