Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Prima reacţie din PNL, după ce vicepreşedintele CJ Alba a fost găsit spânzurat: "Aline, nu știu ce a fost în capul tău...Ne vei lipsi, frate!"

Lumea politică este în stare de şoc, după ce vicepreședintele Consiliului Județen Alba, Alin Cucui, a fost găsit spânzurat în casa părinților săi.

de Redactia Observator

la 11.04.2018 , 10:25

Prima reacţie din PNL, după ce vicepreşedintele CJ Alba a fost găsit spânzurat: "Aline, nu știu ce a fost in capul tău...Ne vei lipsi, frate!" - Facebook

Lumea politică este în stare de şoc, după ce vicepreședintele Consiliului Județen Alba, Alin Cucui a fost găsit spânzurat, în această dimineaţă, în casa părinților săi.

Deputatul PNL Florin Roman, prietenul lui Alin Cucui, este bulversat de vestea morţii fostului său coleg de la conducerea CJ.

Roman spune că nu înțelege de ce a prietenul lui a recurs la acest gest extrem.

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Alin Cucui a fost găsit spânzurat în această dimineață.  Polițiști de la IPJ Alba efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs incidentul.

Alin Cucui era căsătorit, avea 42 de ani şi era tatăl unei fetiţe.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Prima reacţie din PNL, după ce vicepreşedintele CJ Alba a fost găsit spânzurat: "Aline, nu știu ce a fost în capul tău...Ne vei lipsi, frate!"