Antena Meniu Search
x

Video Primar din Teleorman, acuzat de o adolescentă de 17 ani că ar fi încercat să o agreseze sexual. Edilul neagă acuzaţiile şi dă vina pe adversarii politici

Acuzații grave la adresa unui primar dintr-o comună din judeţul Teleorman! O adolescentă de 17 ani i-a făcut plângere penală pentru agresiune sexuală. Poliţiştii de la Capitală au intrat pe fir. Se pare că şi alte copile s-ar fi plâns de comportamentul celui care conducea primăria de mai bine de două decenii. Aşa că în această dimineaţă s-au făcut două percheziţii în comună, inclusiv la casa edilului. Primarul a fost dus la audieri. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 18.09.2023, 13:47

Vezi și

Totul a pornit după ce minora a depus plângere la o secţie de poliţie din Bucureşti, aceasta le-a povestit cum în urmă cu aproape o lună primarul ar fi pipăit-o, ar fi încercat să o sărute, dar şi să o agreseze sexual.

Acuzat de agresiune sexuală

În urma sesizării, poliţiştii au declanşat această anchetă, alături de procurori, s-au deplasat în Botoroaga, din Teleorman, şi au făcut două percheziţii la domiciliul primarului şi la încă o adresă.

Primarul a negat acuzaţiile grave şi spune că au fost inventate de adversarii politici. El a fost săltat şi dus la audieri În Bucureşti şi tot acolo se află şi tânăra la un centru de plasament. Rămâne de văzut cum va evalua această anchetă şi ce detalii vor mai ieşi la iveală. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Primar din Teleorman, acuzat de o adolescentă de 17 ani că ar fi încercat să o agreseze sexual. Edilul neagă acuzaţiile şi dă vina pe adversarii politici