Meniu
Search
x

Acuzat de localnici că n-a făcut nimic, un primar le-a scos băncile și stâlpii de iluminat de la porți | Video

În satul Vlad Țepeș, Comana, primarul le-a scos unor localnici banca de la poartă, ca pedeapsă, după ce aceștia ar fi spus că n-a făcut nimic în localitate. Astfel, primarul a vrut să le dea o lecție acestora, să nu mai împrăștie informații neadevărate. Primarul a spus că va pune banca la loc.

De Cristian Ionescu la 29.09.2020, 22:08
Vezi și
  • Locuitori pedepsiți de primar pentru că au spus că n-a făcut nimic
  • Primarul le-a scos băncile și stâlpii de iluminat de la poartă

"Le-am luat becul și banca de la poartă pentru că au mers în fiecare zi, în campanie, din partea unui independent și au spus că nu am făcut nimic. În satul Vlad Țepeș am apă, am canal, am terminat de asfaltat toată comuna, cu centuri ocolitoare, am două școli noi, am dispensar, am dotări la dispensar, am dotări la școli, am parc în mijlocul comunei, am părculețe la fiecare școală în parte, am sală de sport, am teren de fotbal, am iluminat public, am alei pietonale, am băncuțe, și ei spun că n-am făcut nimic, decât am furat. I-am luat și eu o bancă și un bec, o să i le pun la loc, să vadă că am făcut ceva. Am fost ales cu 85%. Au mințit oamenii că nu am făcut nimic. O să le pun mâine și banca și becul la loc, pentru că le-au văzut", a declarat primarul.

Lolanicii au privit uluiți cum excavator smulge banca de la poarta casei, iar o femeie se ceartă cu angajații primăriei.

"Ce se întâmplă dacă nu votezi cu Enache Aurel, ia banca de la poartă", spune supărat bărbatul care filmează.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Acuzat de localnici că n-a făcut nimic, un primar le-a scos băncile și stâlpii de iluminat de la porți | Video