Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Primele declaraţii ale şoferului din Pantelimon care a omorât un băieţel şi i-a lăsat sora fără un picior. Susţine că s-a speriat de o denivelare

Apărare şocantă în cazul tragediei din faţa Parcului Pantelimon. Adolescentul de 17 ani, care conducea fără permis şi a omorât un copil, iar pe altul l-a nenorocit pe viaţă, le-a spus procurorilor că s-a speriat de o denivelare din asfalt şi a pierdut controlul volanului. Prietenul lui major, care i-a dat voie să urce la volan, nu a scos, însă, niciun cuvânt în faţa anchetatorilor. 

de Redactia Observator

la 06.08.2024 , 21:12

Tânărul a fost laconic şi în biroul anchetatorilor care aşteptau să le descrie pas cu pas filmul tragediei în care un băiat de 9 ani a murit, iar sora lui mai mică a rămas fără un picior.

Deşi iniţial a povestit poliţiştilor că a lăsat maşina pe mâna prietenului său pentru că acesta îşi dorea foarte mult să înveţe să conducă, în faţa procurorului s-a prevalat de dreptul la tăcere. Nu la fel a făcut şi tânărul de 17 ani care se afla la volan în momentul accidentului.

Tânărul spune ca s-a speriat de o denivelare în asfalt

Vezi și

Adolescentul a fost scos din arest şi audiat din nou. Este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală şi conducere fără permis după ce a dat cu maşina peste cei doi fraţi în parcarea din faţa parcului Pantelimon.

Pe acelaşi subiect

Cu procurorii a vorbit mult, aproape două ore în care a încercat să îşi găsească scuze.

"Susţine că a condus pentru prima dată, a fost o denivelare a drumului motiv pentru care s-a speriat, a pierdut controlul după care nu îşi mai aminteşte mare lucru. Suţine că nu stătea pe telefon", spune Bogdan Bărbuceanu, avocatul victimelor.

Şi deşi iniţial s-a vehiculat ipoteza conform căreia la volan era băiatul de 19 ani, înregistrăile au arătat că făcuse schimb de locuri cu adolescentul cu doar câteva clipe înainte de accident. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi dus flori sau alte cadouri în prima zi de şcoală?
Observator » Evenimente » Primele declaraţii ale şoferului din Pantelimon care a omorât un băieţel şi i-a lăsat sora fără un picior. Susţine că s-a speriat de o denivelare