Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Accidentul din Pantelimon, filmat secundă cu secundă. Filmul complet al tragediei în care un băieţel de 9 ani a fost ucis

Tragedia din faţa parcului Pantelimon a avut loc la secundă. Noi imagini arată momentul în care şoferul de ocazie de 16 ani face schimb cu prietenul lui şi trece la volan. Nici 200 de metri mai încolo îi spulberă pe copiii care se plimbau cu trotinetele. Între cele două momente nu e nici măcar un minut. 

de Bogdan Dinu

la 02.08.2024 , 20:02

O cameră de supraveghere a surprins exact momentul în care cei doi tineri fac schimb de locuri, în mașină. Imaginile arată că individul de 19 ani i-a încredințat, cu bună știință, volanul prietenului său de 16 ani, fără permis.

În acelaşi timp, la nici două sute de metri distanţă, cei doi fraţi tocmai coborâseră din autoturismul părinților şi mergeau pe trotinete pe lângă mama lor. Sunt ultimele imagini cu Bogdan, băieţelul 9 ani, în viaţă, filmate chiar de tatăl său. Câteva secunde mai târziu are loc tragedia. Şoferul de ocazie pierde controlul volanului, loveşte trei maşini parcate iar copiii sunt prinşi între autorutisme ca într-o menghină. 

Procurorii au refăcut firul întregii curse fatale

Vezi și

Procurorii au ridicat imagini de pe tot traseul. Cei doi teribilişti s-au urcat în maşină după ora 18. La volan urcă iniţial tânărul de 19 ani. Punctul de pornire se află la mai puțin de 2 kilometri de locul tragediei.

Pe acelaşi subiect

După câteva minute intră în parcarea din faţa parcului Pantelimon - ora 18 și 29 de minute. Tatăl copiilor trece chiar pe lângă mașina în care se aflau indivizii care îi vor ucide fiul. Camerele de bord arată că la volan este, încă, șoferul de 19 ani, în tricou alb. Nu pentru mult timp.

Cu doar 200 de metri înainte de locul tragediei, cei doi opresc mașina. Minorul se urcă la volan. Reușește să fie șofer numai câteva secunde. Polițiștii cred că șoferul de ocazie circula cu o viteză de 30-40 km/h în momentul impactului.  

Imediat după accident, cei doi se fac nevăzuţi şi încearcă să scape de răspundere.

Sora şoferului: A pierdut controlul la maşină..

Reporter: El nu avea carnet, cum s-a întâmplat de s-a urcat la volan?

Sora şoferului: O joacă de copii. Da, s-au speriat. Sunt copii, au 15 ani.

"Am dat mașina să mi-o repare, că aveam toba de reparat la ea și l-am trimis pe nepotul meu cu băiețașul ăsta și ce s-a întâmplat am rămas șocat. Nu pot să cred că i-am dat mașina", spune proprietarul maşinii.

Individul de 16 ani este în arest pentru 30 de zile. Este acuzat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, fugă de la locul accidentului și conducere fără permis. Cel care i-a dat maşina pe mâna a fost pus sub control judiciar, dar și el riscă până la 3 ani de pușcărie

Bogdan Dinu Like

Zilnic am ocazia să văd ceva nou, să cunosc persoane și să aflu noi perspective. În fiecare zi am ocazia să caut răspunsurile la întrebările pe care, în anumite momente, și le pune o țară întreagă. ...

Întrebarea zilei
Luaţi în calcul ca după pensionare să vă mutaţi în alt oraş?
Observator » Evenimente » Accidentul din Pantelimon, filmat secundă cu secundă. Filmul complet al tragediei în care un băieţel de 9 ani a fost ucis