Antena Meniu Search
x

Primele imagini de la Capul Piscului, unde un microbuz a fost lovit de un TIR. 12 ambulanţe trimise la accident

Au apărut primele imagini de la Capul Piscului, unde un microbuz a fost lovit de un TIR. 12 ambulanţe au fost trimise la accident, fiind activat planul roşu de intervenţie.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 20.05.2019, 20:13

Primele imagini de la Capul Piscului, unde un microbuz a fost lovit de un TIR. 12 ambulanţe trimise la accident Vezi și

Au apărut primele imagini de la Capul Piscului, unde un microbuz a fost lovit de un TIR. 12 ambulanţe au fost trimise la accident, fiind activat planul roşu de intervenţie.

Un microbuz cu cel puţin 12 persoane s-a răsturnat, luni seară, pe DN 7, în localitate Bujoreni, judeţul Vâlcea, după ce a fost acroşat de semiremorca unui TIR. Autorităţile au declanşat Planul roşu de intervenţie, iar primele informaţii arată că sunt cinci persoane rănite.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, un accident rutier a avut loc, luni seară, pe DN 7, în localitatea Bujoreni, Capul Piscului.

La intervenţie se deplasează 10 ambulanţe ale SAJ, o autospecială de descarcerare şi două ambulanţe SMURD, mai arată ISU.

Pe acelaşi subiect

Poliţia Vâlcea arată că microbuzul, care se deplasa pe direcţia Sibiu – Vâlcea, a fost acroşat de semiremorca unui TIR care circula din sens opus.

"Din primele informaţii ar fi vorba de 5 persoane rănite.", mai anunţă Poliţia Vâlcea. Şoferul microbuzului este în stare critică.

Traficul este blocat complet în urma accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Primele imagini de la Capul Piscului, unde un microbuz a fost lovit de un TIR. 12 ambulanţe trimise la accident