Antena Meniu Search
x
LIVE

Galerie foto Primul automat de flori din Oradea, aprobat de Primărie. "Este o soluţie practică"

Comisia municipală de urbanism şi amenajare a teritoriului (CMUAT) din cadrul Primăriei Oradea a analizat şi avizat, la solicitarea unei firme specializate, amplasarea primului automat de flori din oraş, transmite Agerpres.

De Redactia Observator la 15.11.2022, 12:19

Potrivit unui comunicat al Primăriei Oradea, firma respectivă a solicitat aviz de oportunitate pentru amplasarea unui automat de flori pe domeniul public, în faţa magazinului său de flori de pe o stradă din centrul oraşului.

Automatul, o soluţie practică pentru orădeni

"Automatul cu flori este o soluţie practică, el venind în întâmpinarea celor care înaintea unui cine, a unei zile de naştere sau a unei vizite la cineva drag doresc să cumpere un buchet de flori la ore mai târzii, când magazinele sunt închise", se arată în comunicatul primăriei.

Comisia municipală de urbanism şi amenajare a teritoriului (CMUAT) a analizat şi avizat, în cadrul şedinţei de săptămâna trecută, 32 de proiecte. Dintre acestea, 19 au fost studiate în comisia de urbanism, în timp ce 13 au fost aduse în atenţia comisiei operative, a mai precizat comunicatul primăriei.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Primul automat de flori din Oradea, aprobat de Primărie. "Este o soluţie practică"