Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Primul tramvai-cafenea din România a ieșit pe traseu. La un bilet cumpărat primeşti şi o cafea gratis: "Atmosferă minunată"

Primul tramvai cafenea de la noi din țară a ieșit pe traseu la Iași. Turiștii, dar și ieşenii au îmbrățișat rapid ideea, mai ales că drumul este foarte atractiv, urcând dealul Copoului. Pentru că pe 1 octombrie este ziua cafelei, în acest weekend plimbarea și cafeaua au fost gratuite. 

de Clara Mihociu

la 29.09.2024 , 08:37

Pare că suntem într-o cafenea, dar în realitate este un tramvai ce se pregătea a fi casat. La Iași, mijlocul de transport a fost transformat într-o cafenea mobilă. Iar publicul a fost rapid atras de mirosul cafelei proaspăt măcinată. "Eu m-aş plimba pe tramvai doar ca să stau în mirosul ăsta de cafea. Ar fi formidabil. Noi care iubim cafeaua aşa de tare", spun două localnice. "Atmosferă minunată, muzică plăcută, cafeaua foarte bună", mărturiseşte altă tânără.

Pentru a merge cu tramvaiul cafenea va trebui să ne cumpărăm un astfel de bilet. Preţul lui este de 10 lei şi include o cafea sau putem alege în loc un suc sau o apă. Dincolo de partea de relaxare, tramvaiul este și unul turistic. 

"Am adaptat un tramvai pentru a fi servită o cafea şi pentru a auzi o parte din atracţiile turistice ale Municipiului Iaşi. Le-am pregătit nişte surprize. Un cafe concert, o cafea care este gratis, o plimbare cu tramvaiul care, de asemenea, este gratis", declară Cristian Stoica, director CTP Iași.

Vezi și

Municipalitatea speră ca astfel va atrage și tinerii către a folosi transportul public. Tramvaiul va circula în weekend între orele 10 şi 18, din Târgu Cucu până în Copou.

Clara Mihociu Like

Se spune că în fiecare glumă există și un sâmbure de adevăr. Cam așa am ajuns eu pe tărâmul presei. În glumă, un profesor mi-a spus că am voce de radio la finalul primului an de facultate.

Întrebarea zilei
Aveţi poliță facultativă de asigurare a locuinței?
Observator » Evenimente » Primul tramvai-cafenea din România a ieșit pe traseu. La un bilet cumpărat primeşti şi o cafea gratis: "Atmosferă minunată"