Antena Meniu Search
x

Galerie foto Primul tronson din autostrada A0 se deschide miercuri. Construcţia, finalizată cu 7 luni mai devreme decât era anunţată

Miercuri, 29 noiembrie, de la ora 15:00, se deschide circulația pe lotul 2 al Autostrăzii de Centură București (A0) Nord între nodul rutier cu DN1 și nodul rutier cu A3 (Autostrada București – Ploiești). Din cei 19 km finalizați se va circula momentan pe aproximativ 10 km, informează Mediafax.

de Redactia Observator

la 29.11.2023, 10:14

„Mâine (miercuri - n.r.), de la ora 15:00, se deschide circulația pe lotul2 al Autostrăzii de Centură București (A0) Nord între nodul rutier cu DN1 și nodul rutier cu A3 (Autostrada București – Ploiești). Din cei 19 km finalizați se va circula momentan pe aproximativ 10 km, iar anul viitor, după asigurarea legăturii de lotul 3, A0 Nord, circulația va fi posibilă la profil de autostradă între DN1 și DN2 pe 21 de km”, anunță pe Facebook directorul CNAIR, Cristian Pistol.

Construcția efectivă a lotului 2 al A0 Nord a început în luna august 2022 și a fost finalizată cu 7 luni mai devreme față de termenul contractual, precizează Pistol. „Asocierea de firme românești, SC SA&PE Construct SRL - SC Spedition UMB SRL - SC Tehnostrade SRL, a avut la dispoziție 831,92 milioane de de lei (fără TVA), sumă asigurată prin Programul Transport (PT). Deschiderea circulației va avea loc, așa cum v-am obișnuit, fără festivisme”, încheie șeful CNAIR.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Primul tronson din autostrada A0 se deschide miercuri. Construcţia, finalizată cu 7 luni mai devreme decât era anunţată