Antena Meniu Search
x

Video Prinţesa Lia, evacuată din vila de lux după condamnarea Prinţului Paul al României. Cei doi nu şi-au achitat ratele la un împrumut de 800.000 de euro

Prinţesa Lia a rămas şi fără prinţ, şi fără casă. A fost evacuată din vila de lux din Capitală şi asta după un lung şir de probleme: prinţul Paul al României a fost condamnat la închisoare dar a dispărut din ţară. Prinţesa şi fiul ei nu şi-ar fi plătit ratele, aşa că acum stau la hotel.

Corina Matlinschi
de Corina Matlinschi

la 05.07.2021, 20:51

Vezi și

Prinţesa Lia şi prinţul au făcut un împrumut de 800.000 de euro. Nu au plătit ratele aşa că anul trecut, banca a făcut un acord cu ei. Să fie evacuaţi în momentul în care se găsesc cumpărători. Aşa s-ar fi acoperit şi dacă cumva casa ar fi fost luată de stat în dosarul în care Prinţul Paul a fost condamnat la 3 ani şi 4 luni de închisoare. 

De la vila de lux, la hotel

Iată că acum banca a găsit cumpărători iar Prinţesa Lia şi fiul ei au fost nevoiţi să se mute la un hotel din Capitală. Între timp, a obţinut şi o decizie in instanţă prin care să plece în luna iulie în Marea Britanie împreună cu cel mic. 

O decizie în lipsa Prinţului Paul care a fugit înainte de condamnarea din decembrie din dosarul Ferma Băneasa.  El este dat  în urmărire internaţională şi spun surse judiciare ca s-ar ascunde în Portugalia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Prinţesa Lia, evacuată din vila de lux după condamnarea Prinţului Paul al României. Cei doi nu şi-au achitat ratele la un împrumut de 800.000 de euro