Antena Meniu Search
x

Printul Charles, asteptat cu preparate traditionale si cu suc din flori de soc

Mostenitorul tronului britanic a poposit din nou in Romania. S-a oprit in Miclosoara, la prietenul sau, contele Kalnoki. Acesta l-a asteptat cu preparate traditionale si cu suc natural din flori de soc

Vezi și

Discret, dar zambitor si politicos. Oaspetele regal s-a dat jos dintr-o masina de teren chiar in fata domeniului contelui Tibor Kalnoki. In urma lui cateva persoane i-au purtat bagajele. Daca ar fi sa ne luam dupa numarul de genti, am putea spune ca printul nu se grabeste sa se intoarca in Anglia. Oameni il considera de-al locului. Unii mai timizi, prefera sa-l admire de la deparatare, altii mai indrazneti abia asteapta se dea mana cu mostenitorul tronului Marii Britanii.

Aseara la cina printul nu a avut un meniu sofisticat. A preferat o masa traditionala incarcata cu preparate locale si cu renumitul suc de soc produs in Saschiz.

“Ramane la noi acum, ca in fiecare an are cateva zile la noi. Intotdeauna avem ceva nou pentru el si tara noastra are asa de multe de oferit incat nu este dificil sa gasim intotdeuna ceva nou, ceva interesant pentru Alteta Sa”, a povestit Tibor Kalnoki.

Inainte de cina mostenitorul tronului britanic a iesit la o mica plimbare prin Miclosoara. Astazi printul Charles este asteptat in jurul pranzului in localitatea Archita din judetul Mures, la o vizita privata. Pana la lasarea intunericului se va intoarce insa cel mai probabil in Covasna, de data aceasta la proprietatea sa din Valea Zalanului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Printul Charles, asteptat cu preparate traditionale si cu suc din flori de soc