Antena Meniu Search
x

Prințul William și Ducesa Kate împlinesc astăzi 10 ani de la căsătorie. Surpriza oferită admiratorilor

Ducele și ducesa de Cambridge au făcut publice joi două noi portrete cu ocazia împlinirii a 10 ani de la căsătorie.  Fotografiile au fost făcute la Palatul Kensington din Londra săptămâna aceasta.

Vezi și
  • Două noi fotografii cu prinţul William al Marii Britanii şi cu soţia sa, Kate, ducesă de Cambridge, au fost date publicităţii cu prilejul împlinirii a 10 ani de căsătorie.
  • William şi Kate s-au căsătorit la Westminster Abbey pe 29 aprilie 2011 şi au trei copii: prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis.

După un deceniu de căsătorie și trei copii, Kate și William par la fel de fericiți ca la început. Pentru a marca cei 10 ani de căsătorie, ducele și ducesa de Cambridge au dezvăluit două noi portrete de cuplu realizate săptămâna aceasta la Palatul Kensington, de fotograful Chris Floyd.

În poze, Kate și William apar îmbrățișați, în picioare, în curtea reședinței lor oficiale din Londra, precum și în grădină. Ducesa Kate, în vârstă de 39 de ani, poartă o rochie Ghost, albastră, de 250 de euro, iar William, în vârstă de 38 de ani, este îmbrăcat casual, cu un pluover și cămașă albastră. Amândoi radiază de fericire.

În poze pe mâna lui Kate se observă și celebrul inel de logodnă cu safire și diamente purtat de Prințesa Diana. Cei doi s-au căsătorit la Westminster Abbey pe 29 aprilie 2011 în fața a 2.000 de invitați și a peste 36,7 milioane de telespectatori. Acum sunt părinți ai prințului George, de șapte ani, a prințesei Charlotte, de cinci ani, și a prințului Louis, de trei ani.

Potrivit tabloidelor britanice, William este extrem de mândru de rolul pe care a ajuns să-l joace Kate în familia regală și de cum s-a adaptat la viața plină de restricții din sânul casei regale. ”Acum formează cu adevărat o echipă” așa i-a descris o sursă din interior, citată de Daily Mail. Multe voci i-au atribuit ducesei reușita deschiderii căii de împăcare dintre William și Harry a căror relație se răcise după retragerea ducilor de Sussex din Familia Regală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Prințul William și Ducesa Kate împlinesc astăzi 10 ani de la căsătorie. Surpriza oferită admiratorilor