Prințul William și Ducesa Kate împlinesc astăzi 10 ani de la căsătorie. Surpriza oferită admiratorilor

Publicat: 29.04.2021, 11:34.
Actualizat: 29.04.2021, 11:44

Ducele și ducesa de Cambridge au făcut publice joi două noi portrete cu ocazia împlinirii a 10 ani de la căsătorie.  Fotografiile au fost făcute la Palatul Kensington din Londra săptămâna aceasta.

După un deceniu de căsătorie și trei copii, Kate și William par la fel de fericiți ca la început. Pentru a marca cei 10 ani de căsătorie, ducele și ducesa de Cambridge au dezvăluit două noi portrete de cuplu realizate săptămâna aceasta la Palatul Kensington, de fotograful Chris Floyd.

În poze, Kate și William apar îmbrățișați, în picioare, în curtea reședinței lor oficiale din Londra, precum și în grădină. Ducesa Kate, în vârstă de 39 de ani, poartă o rochie Ghost, albastră, de 250 de euro, iar William, în vârstă de 38 de ani, este îmbrăcat casual, cu un pluover și cămașă albastră. Amândoi radiază de fericire.

Citește și:

În poze pe mâna lui Kate se observă și celebrul inel de logodnă cu safire și diamente purtat de Prințesa Diana. Cei doi s-au căsătorit la Westminster Abbey pe 29 aprilie 2011 în fața a 2.000 de invitați și a peste 36,7 milioane de telespectatori. Acum sunt părinți ai prințului George, de șapte ani, a prințesei Charlotte, de cinci ani, și a prințului Louis, de trei ani.

Potrivit tabloidelor britanice, William este extrem de mândru de rolul pe care a ajuns să-l joace Kate în familia regală și de cum s-a adaptat la viața plină de restricții din sânul casei regale. ”Acum formează cu adevărat o echipă” așa i-a descris o sursă din interior, citată de Daily Mail. Multe voci i-au atribuit ducesei reușita deschiderii căii de împăcare dintre William și Harry a căror relație se răcise după retragerea ducilor de Sussex din Familia Regală.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Ploaie de foc pe cerul Israelului. Iron Dome-ul a interceptat zeci de rachete către Tel Aviv. O clădire Hamas cu 13 etaje din Gaza a fost distrusă de bombardamente
1
Extern • pe 11.05 la 23:41

A doua noapte de război între Israel și Fâșia Gaza. Militanții palestinieni din Gaza au tras peste 100 de rachete asupra Israelului în urma distrugerii unui bloc rezidențial din Gaza. O clădire din suburbia Holon din Tel Aviv a fost lovită, iar un autobuz gol și mai multe mașini au luat foc. Cel puţin 28 de oameni au murit în enclava palestiniană și 2 în Israel.