Antena Meniu Search
x

Producatorii se lupta pentru a deveni furnizori oficiali ai Casei Regale

Regii si reginele Europei inspira milioane de oameni prin personalitatea lor. Si pentru ca sunt atat de populari, monarhii pot modifica si comportamentul a tot atator consumatori. Asa se face ca producatorii se lupta pentru a deveni furnizori oficiali ai Caselor Regale.

Vezi și

Regele Mihai prefera costumele clasice in culori cat mai inchise. Cele care se incadreaza cel mai bine in protocolul Casei Regale. Designerul

Alexandru Ciucu a devenit acum sase ani furnizor oficial al Familiei Regale: “A fi furnizorul casei regale, indiferent de unde provine aceasta casa regala, este o onoare si iti aduce in materie de imagine un foarte important capital”.

Iar acest capital se transforma rapid in comenzi lansate de clienti cu dare de mana. Cine are sigla Casei Regale pe eticheta este din start favorit la contracte. De pe masa Regelui nu lipsesc, de exemplu, dulceturile traditionale.

Nu toate companiile cauta profitul atunci cand devin furnizori oficiali ai Casei Regale. Dealer-ul auto care ofera masina oficiala pentru Majestatea Sa Regele Mihai spune ca se multumeste doar cu imaginea: “Este vorba de un titlu onorific nu aduce niciun fel de beneficiu comercial sau financiar”.

Ca semn distinctiv, autoturismul arboreaza steagul Casei Regale cand se deplaseaza in tara sau strainatate. Nu oricine poate deveni insa furnizor al familiei regale.

“In piata trebuie sa se simta ca acea companie este la un nivel ridicat. Urmeaza acele recomandari ale consilierilor Casei Regale si pe baza lor Majestatea Sa poate sa acorde sau nu”, explica Ion Tuca, directorul Casei Regale a Romaniei.

In prezent, exista 55 de furnizori ai Casei Regale care provin din cele mai variate domenii: de la oua proaspete la vin spumant si de la asigurari la servicii auto.

Titlurile de furnizori ai Casei Regale sunt reinnoite odata la trei ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Producatorii se lupta pentru a deveni furnizori oficiali ai Casei Regale