Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Produse de 4 milioane de lei, reţinute la controalele de Paşte. Carnea, îmbrăcămintea şi parfumurile contrafăcute, cele mai confiscate

Produse din carne, articole de îmbrăcăminte şi parfumuri contrafăcute au fost confiscate la controale prilejuite de Sărbătorile Pascale, potrivit unui comunicat al Prefecturii Capitalei. Produsele confiscate aveau o valoare totală estimată de aproape 4 milioane de lei, informează Agerpres.

de Redactia Observator

la 18.04.2023 , 14:35

- Shutterstock

Au fost verificaţi 190 de operatori economici, au fost aplicate 115 amenzi de 452.500 de lei, dintre care 66 au fost date de poliţişti, 12 de Direcţia de Sănătate Publică (DSP), 15 de Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) şi 22 de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC). Pe tot parcursul acestei acţiuni comune au fost implicaţi 248 de poliţişti şi 138 de reprezentanţi ai structurilor partenere.

În baza Planului comun de măsuri stabilit ca urmare a dispoziţiei prefectului Municipiului Bucureşti, în perioada 3-15 aprilie, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti împreună cu reprezentanţi din cadrul ANSVSA, DSVSA Bucureşti, DSP, Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor Regiunea Bucureşti, Direcţia Regională Vamală Bucureşti şi Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti au desfăşurat acţiuni de monitorizare şi verificare în vederea prevenirii apariţiei îmbolnăvirilor determinate de consumul de alimente, în perioada Sărbătorilor Pascale.

A fost verificată respectarea legislaţiei în vigoare în cazul mai multor operatori economici din Bucureşti care desfăşoară activităţi în segmentul prelucrării, depozitării, transportului şi comercializării produselor alimentare.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Produse de 4 milioane de lei, reţinute la controalele de Paşte. Carnea, îmbrăcămintea şi parfumurile contrafăcute, cele mai confiscate