Antena Meniu Search
x

Profesoară înjunghiată în timpul orei de un elev din clasa a X-a, de la liceul Ion Creangă din Capitală. Atacul a avut loc din senin

Incident dramatic într-un liceu din Capitală. O profesoară a fost agresată în timpul orei de un elev din clasa a X-a. 

de Redactia Observator

la 05.04.2023, 14:24

Evenimentul a avut loc din senin, chiar la începutul orei de japoneză de la Liceul Ion Creangă, din Sectorul 4. Fără un motiv anume, adolescentul a înţepat-o în zona gâtului pe femeie. Din fericire, dascălul este în afara oricărui pericol. Elevul, de 16 ani, nu era cunoscut ca un copil problemă sau agresiv.

Ce spun poliţiştii 

Potrivit Poliției Capitalei, polițiștii de la Secția 14 au fost sesizați, prin apel la 112, cu privire la faptul că o femeie, cadru didactic la o unitate de învățământ din Sectorul 4, ar fi fost agresată de un elev, cu un obiect tăietor-înțepător, în timp ce se afla la ora de curs.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care au identificat persoanele implicate. Elevul se află în custodia polițiștilor. De asemenea, la fața locului s-au deplasat și echipaje medicale, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Profesoară înjunghiată în timpul orei de un elev din clasa a X-a, de la liceul Ion Creangă din Capitală. Atacul a avut loc din senin