Antena Meniu Search
x

Profesor arestat pentru pedofilie, lângă Bucureşti. Eleva de 14 ani ar fi fost abuzată chiar la meditaţii

Încă un profesor a fost arestat pentru pedofilie, de data aceasta lângă Bucureşti. Şi-ar fi abuzat o elevă de 14 ani la meditaţii.

Vezi și

Încă un profesor a fost arestat pentru pedofilie, de data aceasta lângă Bucureşti. Şi-ar fi abuzat o elevă de 14 ani la meditaţii.

Totul a început de la o postare pe facebook a mamei fetiţei. Femeia s-a plâns că profesorul pensionar, care îi era meditator fiicei sale, ar fi abuzat de aceasta chiar în timpul orelor de meditaţie.

Deşi nu a depus nicio plângere la poliţie, autoritaţile s-au autosesizat şi au pornit o ancheta. Ieri profesorul a fost reţinut, iar astăzi a fost prezentat la mandat judecătorilor. Aceştia au decis să îl aresteze pentru următoarele 30 zile.

Vecinii profesorului sunt şocaţi şi spun că nu ar fi în stare de o asemenea faptă. Ba mai mult, cred că totul ar fi o răzbunare, din cauza unei dispute care a pornit de la un teren. Autorităţile continuă ancheta şi vor stabili care este de fapt adevărul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Profesor arestat pentru pedofilie, lângă Bucureşti. Eleva de 14 ani ar fi fost abuzată chiar la meditaţii