Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Profesor de 43 de ani din Târgu-Jiu, condamnat la 3 ani de închisoare, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă de clasa a 8-a

Un profesor de informatică din Târgu-Jiu a fost condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă de-a lui, din clasa a opta. Bărbatul de 43 de ani şi adolescenta ar fi fost într-o relaţie consimţită, spun ei. Noua lege o consideră însă viol. Individul are şi daune morale de plătit.

de Diana Speretoiu

la 16.08.2024 , 17:44

Profesorul de informatică a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de act sexual cu un minor. Chiar mama fetei a fost cea care l-a dat pe mâna anchetatorilor, după ce a descoperit că profesorul în vârstă de 43 de ani ar fi întreținut relații sexuale cu față în perioada iulie-noiembrie 2022. Femeia a bănuit că se întâmplă ceva nepotrivit, și-a urmărit fiica și i-a găsit pe amândoi într-un apartament din Târgu Jiu. Instanța de judecată l-a condamnat acum pe profesorul de informatică la trei ani și șase luni de închisoare cu executare. De asemenea, magistrații i-au interzis să se întoarcă la catedră pentru cinci ani după executarea pedepsei. Au fost stabilite și daune morale în valoare de 40.000 de lei.

Vezi și
Diana Speretoiu Like

Când mă întreabă cineva de unde sunt, îmi place să răspund mereu: De acasă de la Brâncuși! Sunt Diana Speretoiu. Din Gorj. Aduc în prim plan tot ce e mai frumos, dar și ce e nedrept, ne revoltă, ne șochează.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Profesor de 43 de ani din Târgu-Jiu, condamnat la 3 ani de închisoare, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă de clasa a 8-a